Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Οικονομικά ενώτια. Φθηνά ενώτια για πρόβατα, φθηνά ενώτια για κατσίκες και ενώτια για αμνοερίφια.

Δείτε τα ενώτια εδώ

Ενώτια ζώων- Σκουλαρίκια ζώων - Πρόβατα-Αρνιά - Κατσίκες

Συχνότητα

Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την γνώμη για το τι είναι καλύτερο σχετικά με το θηλασμό, τα δοχεία, τα μπουκάλια, τη συχνότητα, την ποσότητα και το χρόνο απογαλακτισμού. Το γεγονός πως τα μικρά τους επιζούν και αναπτύσσονται με υγεία αποτελεί απόδειξη ότι η μέθοδος τους είναι σωστή, με οποιοδήποτε συνδυασμό. Επομένως, το θέμα έγκειται στις προσωπικές προτιμήσεις και το βαθμό ευκολίας.

Όπως συμβαίνει με κάθε νεογνό, τα συχνά και σύντομα ταΐσματα είναι καλύτερα. Ορισμένοι ταΐζουν τα ζώα τους ανά λίγε ώρες. Αν όμως εργάζεστε και είστε γενικά πολυάσχολοι, αυτό ίσως να είναι αδύνατο. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλύτερα να ταΐζετε τα ζώα ανά 12ωρο. χρησιμοποιήστε   όποια μέθοδο θέλετε, φτάνει να είστε συνεπείς.

Υπάρχουν φυσικά όρια και κατευθυντήριες γραμμές. Αν είναι δυνατό, η χορήγηση του πρωτογάλακτος τις 3 ως 8 ώρες, δηλ 3-4 φορές ημερησίως. Τις επόμενες 4 μέρες(ώσπου να μικρά να γίνουν 7 ημερών)συνίσταται να τους χορηγούνται150-250 γρ γάλα 3 φορές ημερησίως. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, η δόση αυξάνεται σε 350 γρ τρεις φορές ημερησίως, ανά 8 ώρες. Από εκεί και πέρα, θα ταΐζετε κάθε μικρό με 1 κιλό γάλα δύο φορές ημερησίως.