Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Βροχίτιδα-σκύλος

Ratsa: κανίς toy

Hlikia: 4 ετών

Baros: 3,700γρ.

Erotisi: ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΝΕΡΟ ΞΑΠΛΩΝΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΒΗΧΑ.ΘΕΟΡΗΣΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΡΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΕΣΙΑ.

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΗΧΑ..

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ''ΑΣΠΡΑ'' ΗΤΑΝ Η ΛΟΙΜΩΞΗ.ΚΑΝΑΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΒΗΧΟΝΤΑΣ.ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ (VIBRAMICIN)ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ..ΟΛΑ ΟΚ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΕΠΕΙΤΑ.ΕΙΤΕ ΒΗΧΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΑΘΑΡΕΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΤΙ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΡΟΓΧΗΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ..ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ ΟΚΜΕΝΤΙΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ ΓΙΑ 12-15 ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΤΛ,,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΚΜΕΝΤΙΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΝΟΧΚΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΚΑΠΟΥ.ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΚΜΕΝΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΑΘΜΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΒΗΧΑ..

ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΟΚΜΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ??

ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ??ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ..ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΤΣΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ..