Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Οικονομικά ενώτια. Φθηνά ενώτια για πρόβατα, φθηνά ενώτια για κατσίκες και ενώτια για αμνοερίφια.

Δείτε τα ενώτια εδώ

Ενώτια ζώων- Σκουλαρίκια ζώων - Πρόβατα-Αρνιά - Κατσίκες

Ιανουάριος

Προγραμματίστε την τήρηση πρακτικών για όλο το χρόνο. Το ποιες και πόσες πληροφορίες θα καταχωρίσετε εξαρτάται από το γιατί εκτρέφετε αίγες και το πόσο σας αρέσει να τηρείται  τα πρακτικά. Οι βασικές πληροφορίες πρέπει να συμπεριλαμβάνουν στοιχεία για την παραγωγή και την κατάσταση της υγείας των ζώων έτσι ώστε να ξεχωρίσετε εκείνα που προορίζονται για σφαγή. Σημειώστε τις ημερομηνίες των εμβολιασμών και της αποπαρασίτωσης. Επίσης τα έξοδα. Το να ξέρετε πόσο σας κοστίζει το γάλα. Αποτελεί κίνητρο αλλά και εργαλείο για τη βελτίωση των μεθόδων διαχείρισης που ακολουθείτε. Καταγράψτε τις γεννήσεις, το βάρος των μικρών, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες, χωρίς να ξεχάσετε τους γεννήτορες τους. Αν έχετε ζώα εγγεγραμμένα σε καταλόγους και λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς, τα απαραίτητα στοιχεία θα είναι πολύ περισσότερα.

Όταν παραγγείλετε σπόρους για τον κήπο σας, παραγγείλτε και μερικούς για τις αίγες, όπως καρότα, λάχανα και ρίζες σύμφυτου.

Ετοιμάστε τα πάντα για τη γέννηση των μικρών, όπως ιώδιο, ταΐστρες ή μπουκάλια με τεχνητές θηλές. Ίσως να μη χρειαστείτε λάμπα θερμότητας, αλλά έχετε μια πρόχειρη στην περίπτωση που χρειαστεί. Επίσης, φροντίστε να έχετε και ανταλακτικό λαμπτήρα.