Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Με ποιό τρόπο φλερτάρουν μεταξύ τους δυο σκυλιά;

Φλερτάρουν μονάχα όταν το επιτρέπει η θηλυκιά.
Άσχετα με τη διάθεση του αρσενικού σκύλου, η σκυλίτσα για ορμονικούς λόγους ανέχεται το φλερτάρισμα μόνο δυο εβδομάδες το χρόνο. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι τα σκυλιά περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους σε …αυστηρή αγαμία. Βέβαια δεν είναι μονογαμικά ζώα, αντίθετα.
Μια σκυλίτσα μπορεί να έχει προτίμηση σε ένα σκύλο αλλά δε θα ζηλέψει αν εκείνος δείξει ταυτόχρονα το σκυλος και φλέρτενδιαφέρον του και στη γειτόνισσα της.
Όταν ένας ή περισσότεροι αρσενικοί σκύλοι αντιληφθούν ότι μια θηλυκιά της γειτονιάς είναι διαθέσιμη για… έρωτες, θα σπεύσουν γρήγορα κάτω από το παράθυρο της μαλώνοντας μεταξύ τους για την … πρωτοκαθεδρία. Αν εκείνη θέλει, δηλαδή είναι σε κατάλληλη φάση του κύκλου της και εγκρίνει τον εραστή, τότε θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει.
Αφού σταθεί ακίνητη, τη στιγμή που εκείνος τρίβει τη μουσούδα του επάνω της εξεταστικά και ερωτικά, θα τον προσκαλέσει τραβώντας την ουρά της σε μια μεριά, για να του κάνει χώρο και να του αποκαλύψει τα σημεία της που συνήθως κρατά απροσπέλαστα και κρυμμένα. Ταυτόχρονα, αν ο αρσενικός δυσκολευτεί να επιτελέσει το … καθήκον του λόγω αστοχίας, θα τον βοηθήσει όλο προθυμία κινούμενη προσεκτικά δεξιά- αριστερά ή λίγο πάνω- κάτω μέχρι να τα επιτευχθεί το ποθούμενο. Μερικές φορές ο αρσενικός εκδηλώνει  το ερωτικό του πάθος δαγκώνοντας ελαφρά το δέρμα του λαιμού της θηλυκιάς. Ωστόσο, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να απορριφθεί ο.. γαμπρός σαν ακατάλληλος.
Αυτή δυστυχώς είναι μια κοινή μοίρα τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Η διαφορά είναι ότι στα σκυλιά η απόρριψη δε θα δημιουργήσει ποτέ ψυχικό τραύμα, αφού τόσο ο απορριφθείς όσο και η απορρίπτουσα θα προχωρήσουν αμέσως σε ανεύρεση άλλου ερωτικού συντρόφου.