Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Οικονομικά ενώτια. Φθηνά ενώτια για πρόβατα, φθηνά ενώτια για κατσίκες και ενώτια για αμνοερίφια.

Δείτε τα ενώτια εδώ

Ενώτια ζώων- Σκουλαρίκια ζώων - Πρόβατα-Αρνιά - Κατσίκες

Αξίζει τον κόπο;

Αξίζει να κάνετε τόσο κόπο, όταν είναι τόσο εύκολο να αγοράσετε επιστημονικά τυποποιημένες τροφές σε βολικές συσκευασίες των 25 κιλών; Για τους περισσότερους, η απάντηση είναι ένα ηχηρό «όχι». Αρχικά, πολλοί εκπλήσσονται από το κόστος των τυποποιημένων συσκευασμένων ζωοτροφών. Εξάλλου, αν μπορείς  να αγοράσεις 50 κιλά καλαμπόκι σε πολύ χαμηλή τιμή, γιατί να δώσεις περισσότερα για 50 κιλά ειδικής ανάμικτης τροφής για αίγες; Η απάντηση έρχεται αν σκεφτεί κανείς τα έξοδα της αγοράς, αποθήκευσης, μεταφοράς και ανάμιξης των διαφορετικών συστατικών.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι θέλουν βιολογικές τροφές που έχουν καλλιεργηθεί χωρίς λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα κ λ. π., Σήμερα, μπορούμε να προσθέσουμε στον κατάλογο και τα γενετικά μεταλλαγμένα. Ίσως να μην μπορείτε να βρείτε βιολογικές ζωοτροφές στο εμπόριο, αν όμως έχετε μια πηγή βιολογικών δημητριακών, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μείγμα.

Επίσης υπάρχουν εκείνοι που καλλιεργούν οι ίδιοι, ή που θα κάνουν αν αποκτήσουν αίγες. Φυσικά, θα προτιμήσουν αυτή την τροφή από το να αγοράζουν ένα τυποποιημένο μείγμα.